Naar inhoud

Speelpleinwerking

Wie zich tijdens de zomervakantie niet wil vervelen, moet zeker naar de speelpleinwerking komen. Iedere weekdag (niet in het weekend en op feestdagen) staan verschillende monitoren klaar om jou een leuke dag te bezorgen. Je kan je samen met je vrienden uitleven op het speelplein, knutselen en spelletjes spelen.

Dit jaar is er elke weekdag speelpleinwerking van:
- 9 tot 27 juli
- 6 tot 29 augustus (niet op 15 augustus en op 30 en 31 augustus)

De activiteiten lopen telkens van 9u tot 16u. Er is opvang van 8u tot 17u en ook tijdens de middag. Een halve dag kost 2 euro, een hele dag 4 euro. Alle kinderen van 5 tot 14 jaar zijn welkom. Voor alle extra activiteiten, raadpleeg de folder. Vooraf inschrijven voor de speelpleinwerking kan via het inschrijvingsformulier hieronder. Betalen gebeurt achteraf via een factuur.

Om deel te nemen aan de speelpleinwerking kan je ook gebruikmaken van een kansenpas. Je betaalt dan slechts de helft van het dagtarief. Wil je weten of je recht hebt op een kansenpas? Neem contact op met het Sociaal Huis of lees de voorwaarden hier na. Hieronder kan je de folder en de vernieuwde afsprakennota downloaden. Lees ze zorgvuldig alvorens je kind(eren) in te schrijven via het inschrijvingsformulier.

E-loket

Praktisch

Jeugddienst

Belhuttebaan 40
8680 Koekelare


Tel:  051 58 92 04
E-mail

Openingsuren

De jeugdfunctionaris is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08u30 tot 12u en van 13u30 tot 17u30. Op woensdag van 13u tot 18u30.

Meer info