Naar inhoud

Update wegenwerken Sterrestraat, Oostmeetstraat, Stationsstraat

wegenwerken

De Stationsstraat is terug vrij voor alle verkeer. Vanaf 13 april is dat ook zo voor de Noordomstraat. Dan starten de rioleringswerken op het kruispunt Dorpsstraat - Sterrestraat - Zuidstraat. Dat kruispunt is hierdoor voor enkele maanden onderbroken.

De heraanleg van de voetpaden in de Stationsstraat is klaar en de weg is terug vrij voor alle verkeer. De kruispunten  Noordomstraat – Stationsstraat en Oostmeestraat – Stationsstraat zijn afgewerkt en er zal vanaf 13 april terug vrije doorgang zijn voor alle verkeer in de Noordomstraat.

Het kruispunt Dorpsstraat – Sterrestraat – Zuidstraat is vanaf 13 april onderbroken voor de aanleg van de nieuwe riolering. Er zal voor enkele maanden geen verkeer mogelijk zijn op dit kruispunt. Er is een omleiding via de Noordomstraat, Nieuwstraat, Sterrestraat, Ter Heide en de Veldstraat.

Vanaf volgende week plaats de aannemer de greppels en borduren langs de Oostmeetstraat tussen de Sterrestraat en het kruispunt met de Noordomstraat. Momenteel worden in dit deel van de weg de woningen aangesloten op de nieuwe riolering.


 

datum van het bericht: donderdag 12 april 2018