Naar inhoud

Speelpleinwerking zoekt enthousiaste monitoren

Monitoren speelpleinwerking

De jeugddienst organiseert tijdens de zomervakantie opnieuw 6 weken lang een speelpleinwerking. Die staat of valt met het enthousiasme en de inzet van monitoren. Beantwoord je aan onderstaand profiel, dan heeft de gemeentelijke jeugddienst jou nodig!

Assistent-hoofdmonitor (1 voor juli, 1 voor augustus)
Ben je geboren in 2001 of vroeger? Heb je het attest van animator? Heb je al ervaring op onze speelpleinwerking en wil je graag wat meer verantwoordelijkheid dan een gewone moni? Zie je het zitten om de praktische leiding op het terrein te verzorgen? Weet je hoe je de monitoren moet motiveren? Ben je bereid nauw samen te werken met de hoofdmonitor en woon je bij voorkeur in Koekelare? Dan kan je vanaf dit jaar assistent-hoofdmonitor worden. Je kunt je kandidatuur indienen voor juli of augustus (niet per week).

Je wordt betaald in het monitorenstatuut (artikel 17), dat is ± € 61 per dag.

Monitor
Ben je geboren in 2002 of vroeger? Bruis je van energie en creativiteit? Werk je graag met kinderen? Heb je het attest van animator in het jeugdwerk behaald of heb je voldoende ervaring en woon je bij voorkeur in Koekelare? Dan hebben wij jou nodig! Je wordt betaald als vrijwilliger, dat is ± € 34 per dag.

Interesse? Spring dan zo snel mogelijk eens binnen bij de jeugddienst!
We nodigen alle kandidaten voor hoofdmonitor en assistent-hoofdmonitor uit voor een sollicitatiegesprek.

Meer info: jeugddienst, jeugdconsulent Evelien Denecker, Belhuttebaan 40, 051 58 92 04 of jeugd.sport-koekelare@skynet.be. De jeugddienst is open op werkdagen van 08u30 tot 12u en van 13u30 tot 17u30, op woensdag van 13u tot 17u30.

datum van het bericht: woensdag 14 februari 2018