Naar inhoud

Schrijf je vanaf 2 september in voor de Techniekacademie!

Techniekacademie logo

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Wil je graag experimenteren samen met vrienden? Met echt gereedschap en materiaal? Dan is de Techniekacademie Koekelare geknipt voor jou!

Via 12 concrete workshops komen kinderen op een unieke manier in contact met chemie, hout, metaal/kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica/robotica. Er is begeleiding door professionele techniekmentoren. Ook een actief bedrijfsbezoek staat op het programma.

De gemeente organiseert de Techniekacademie nu al voor de 4de keer in samenwerking met Hogeschool VIVES. De lessen vinden plaats op 12 woensdagnamiddagen van 13 september tot 6 december, afwisselend in het Da Vinci Atheneum en het Sint-Martinusinstituut.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 2 september via www.techniekacademie-koekelare.be. De deelnameprijs bedraagt € 70, materiaal en verzekering inbegrepen. Met een fiscaal attest kan je tot 45% recupereren, vanaf het 2de kind van hetzelfde gezin betaal je € 60. Wie een beperkt inkomen heeft, kan een tussenkomst in het inschrijvingsgeld vragen bij het Sociaal Huis. Meer info bij Sofie Dewulf, 051 59 15 54 of sofie.dewulf@sociaalhuiskoekelare.be.

Meer info:

- www.techniekacademie-koekelare.be
- schepen van Onderwijs Jessy Salenbien, 0478 32 45 25 of salenbien.jessy@koekelare.be
- wetenschapscommunicator Hogeschool VIVES en coördinator Techniekacademie West-Vlaanderen Rik Hostyn, 0496 54 86 34 of rik.hostyn@vives.be

datum van het bericht: donderdag 31 augustus 2017