Naar inhoud

De nieuwe infogids 'Wegwijs in Koekelare' is er

Wegwijs in Koekelare

De gloednieuwe uitgave van de gemeentelijke informatiegids ‘Wegwijs in Koekelare’ is klaar. De gids bevat een schat aan informatie over de diensten in onze gemeente. Ook het culturele leven, de toeristische troeven en de verenigingen komen erin aan bod. Vanaf volgende week krijgen alle inwoners van onze gemeente een exemplaar in de bus.

De vorige editie van de gids ‘Wegwijs in Koekelare’ dateert van 2014. De voorbije jaren heeft het leven in Koekelare echter niet stilgestaan en is er behoorlijk wat veranderd. Zo werden recent het Fransmansmuseum en de openbare bibliotheek vernieuwd. In 2016 werd een nieuw recyclagepark aangelegd en ingericht volgens het diftarsysteem. Daarnaast waren er ook aanpassingen en vernieuwingen bij de diensten van de gemeente en het Sociaal Huis.

Koekelare kreeg in 2015 een nieuw logo en een bijhorende, eigentijdse huisstijl. De nieuwe informatiegids werd dan ook grondig opgefrist en zit in een nieuw kleedje.

Tijdens de tweede helft van mei valt de nieuwe Wegwijs-gids bij alle inwoners van Koekelare in de bus. Nieuwe inwoners krijgen de brochure mee, wanneer ze zich komen inschrijven in het gemeentehuis.

datum van het bericht: vrijdag 12 mei 2017