Naar inhoud

Neem deel aan de eerste kunst- en cultuurmarkt ‘KoekelArt’

Kunst- & Cultuurmarkt

De Koekelaarse cultuurraad wil het brede publiek graag kennis laten maken met het aanbod kunst en cultuur in en rond de gemeente Koekelare: kunstenaars, verenigingen, muziekbands, verzamelaars...  Tijdens de eerste editie van de kunst- en cultuurmarkt op het Concertplein krijgt iedereen de kans om op zondag 13 augustus 2017 tussen 10u en 18u naar buiten te treden en zo zijn/haar bekendheid te vergroten. Deelname is gratis en kan als groep/vereniging, maar ook individueel.

Het concept is eenvoudig: zowel individuelen als groepen/verenigingen kunnen deelnemen aan ofwel het vrij podium met een optreden of als standhouder op de kunst- en cultuurmarkt. Er is dus doorlopend animatie. Bij slecht weer vindt de kunst- en cultuurmarkt plaats in De Balluchon (Moerestraat 19). Nog tot en met 16 januari krijgen individuelen en groepen/verenigingen uit Koekelare voorrang om in te schrijven, nadien wordt de oproep ook breder verspreid.

 

Hoe zet je je aanbod in de kijker?

Er zijn twee mogelijkheden om je aanbod in de kijker te zetten op ‘KoekelArt’:

  1. Met een stand op de culturele infomarkt
  2. Door een optreden of workshop te verzorgen

Deelnemers bouwen zelf de stand op met het nodige materiaal, de cultuurraad en de gemeente zorgen voor de tafels en stoelen.

Interesse om deel te nemen?

Neem dan contact op met Isabelle Terwagne (lid cultuurraad): via mail op isabelle.terwagne@telenet.be of met de dienst voor cultuur en toerisme, Sint-Maartensplein 15b, 8680 Koekelare – 051/61 04 94 of via cultuurentoerisme@koekelare.be

datum van het bericht: vrijdag 06 januari 2017