Naar inhoud

Inlichtingen en Inschrijvingen

Ieder kind dat gebruikmaakt van De Buidel moet vooraf ingeschreven zijn. De ouders kunnen daarvoor altijd terecht bij de coördinator, Petra Boysen. Zij staat in voor de werking van De Buidel en maakt graag tijd vrij voor al je vragen, opmerkingen en bedenkingen. 

 • Op schooldagen hoef je vooraf niet te verwittigen of te reserveren. Alle kinderen die in de school nog op de speelplaats blijven een kwartier na beltijd, worden automatisch meegenomen naar De Buidel.
 • Tijdens de vakantieperiodes is inschrijven verplicht. Dat kan vanaf een maand voor iedere vakantie via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. Inschrijven kan tot 2 weken voor iedere vakantie.
  Als je kind afwezig is op gereserveerde momenten wordt een bedrag aangerekend. Voor elke afwezigheid waarvoor niet telefonisch of via e-mail verwittigd werd (of geen attest zoals een ziektebriefje of attest werkgever kan voorgelegd worden), rekenen we de prijs van de opvangdag (verblijfsduur meer dan 6 uur) aan.
  Annuleren kan steeds kosteloos tot 7 kalenderdagen voor de opvangdag, via e-mail naar de.buidel@koekelare.be.
  Kinderen die niet ingeschreven zijn kunnen de dag zelf niet meer opgevangen worden (tenzij er minder voorinschrijvingen zijn dan onze capaciteit).
  Je hoeft niet in te schrijven als je enkel gebruikmaakt van de opvang voor en na de speelpleinwerking en het sportkamp. Vermeld 's morgens wel duidelijk aan het onthaal dat je (kind)eren niet in De Buidel blijven en dat ze naar het sportkamp of naar de speelpleinwerking gaan. Hun namen noteren we op een aparte aanwezigheidslijst.

We hopen dat De Buidel garant staat voor plezier en ontspanning en dat ouders met een gerust gevoel hun kind kunnen toevertrouwen aan het enthousiaste team van De Buidel!

Praktisch

Kinderopvang
De Buidel
Ringlaan 1D
8680 Koekelare
Tel:  051 74 82 47
E-mail

Openingsuren

 • Voorschools van 6u30 tot de school begint.
 • Naschools van 15u45 tot 19u00 (ook op woensdagnamiddag).
 • De opvang is op de meeste schoolvrije-en vakantiedagen open.
 • De Buidel is gesloten op feestdagen, sommige brugdagen, drie weken in de zomervakantie en tussen Kerst en Nieuwjaar.

Meer info